Välkommen till SDK

En enhetlig och effektiv lösning för sjötransport, logistik, charter, samt tjänster till kryssningsindustrin

Spela film

SDK

Shipping

Läs om Shipping
SDK

Chartering

Läs om Chartering
SDK

Cruise

Läs om Cruise
SDK

Logistics

Läs om Logistics

Den senaste

NYHETER OCH BAKGRUND

Tyskland, Nyhet
Den 1/7 2018 utökas det vägnät i Tyskland som omfattas av den tyska vägskatten (Maut). Utökning går från 30400 vägkilometer till 52000 vägkilometer. För att kompensera oss för våra extrakostnader ser vi oss nödsakade att höja vårt uttag för Maut för gods till och från Tyskland. Gods som går transit genom Tyskland till andra länder i Europa kommer inte att påverkas av höjningen utan belastas som tidigare. Mer information finns att läsa i DSLV (Deutscher Speditions- und Logistikverband e. V.)
Danmark, Pressemeddelande
"Den nya SDK Gruppen tillhandahåller komplett service utbud till samtliga verksamheter inom sjötransport, logistik, charter, och tjänster för krysningsindustrin i Nordeuropa .. Inom ramen för detta upplägg ligger vårt fokus på att erbjuda våra kunder en enda enhetlig och effektiv kundupplevelse," berättar Søren Gran Hansen, SDK:s VD.


KONTAKTA OSS

Klicka här för att hitta ditt lokala kontor i Skandinavien. Vi finns på plats för att hjälpa dig med dina behov.

HITTA KONTOR
Citat

SOM EN DEL AV USTC-KONCERNEN KAN VI HJÄLPA DIG PÅ GLOBAL NIVÅ

“Som en integrerad del av USTC-koncernen verkar vi inom en konstellation som kan ge dig gynnsamma fördelar och nya möjligheter. Vi kan med hjälp av vårt omfattande globala nätverk garantera skräddarsydd service, support och rådgivning i enlighet med internationella konventioner, samtidigt som du som kund får det varma bemötande som bara en lokal kontakt kan erbjuda. När du samarbetar med SDK behöver du bara en enda samarbetspartner.”

LÄS MERA OM USTC

Lokal förankring
Regional närvaro
Globalt nätverk

SDK-gruppen är en dynamisk verksamhet i tillväxt. . Ett företag med målet att kontinuerligt utveckla sin kärnverksamhet och befinna sig i framkant av de senaste framstegen inom vår verksamhet, så det passar dina önskemål och förväntningar.

Vi tillhandahåller all slags verksamhet inom sjötransport, logistik, charter, och betjäning av Nordeuropas kryssningsindustrier.  Vi är lokalt förankrade  och har  en regional närvaro men med ett globalt nätverk som gör att vi snabbt kan omhänderta alla dina behov. 

LÄS MERA OM DEN NYA SDK GRUPPEN

7.100
Hamnanlöp hanterade 2017/18.
Vi erbjuder service 24 timmar om dygnet 365 dagar om året.

117.000 m2
flexibel terminal- och lageryta strategiskt placerade  längs Danmark och Sveriges kuster

23 Lokala kontor
Vi är ett av Skandinaviens ledande shippingföretag med lokalt placerade kontor i flertalet Europeiska länder.