Velkommen til SDK

Én indgang til en effektiv løsning inden for shipping, logistik, chartering og services til cruiseindustrien

Se film

SDK

Shipping

Læs om Shipping
SDK

Chartering

Læs om Chartering
SDK

Cruise

Læs om Cruise
SDK

Logistics

Læs om Logistics

De seneste

Nyheder og historier

Tyskland, Nyhed
Den 1/7 2018 udvides det vejnet i Tyskland, som er dækket af den tyske vejafgift (Maut) fra 30.400 kilometer til 52.000 kilometer. For at kompensere for vores ekstraomkostninger ser vi os desværre nødsaget til at hæve vores Maut tillæg på gods til og fra Tyskland. Varer, der passerer i transit gennem Tyskland til andre lande i Europa, vil ikke blive påvirket af stigningen, men beskattes som før. For yderligere information, se DSLV (Deutscher Speditions- und Logistikverband e. V.)
Danmark, Pressemeddelse
”Den nye SDK Gruppe faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik, chartering og services til cruiseindustrien i Nordeuropa. I denne konstellation har vi fokus på at give vores kunder én indgang til en ensartet og effektiv løsning og kundeoplevelse,” fortæller Søren Gran Hansen, CEO v/ SDK.


Velkommen

Kontakt os

Klik og find dit lokale kontor i Skandinavien. Vi er altid klar til at hjælpe!

Find dit lokale kontor

Som en del af USTC hjælper vi dig i hele verden

“Som en del af USTC koncernen møder du os i en konstellation, der giver dig favorable fordele og nye muligheder. Via vores omfattende globale netværk garanterer vi service, support og rådgivning tilpasset internationale konventioner, imens du bliver mødt af nærheden i den lokale relation. I et samarbejde med SDK behøver du således kun én samarbejdspartner.”

Læs mere på USTC.dk

Lokalt forankret
Regionalt setup
Globalt netværk

SDK er en dynamisk virksomhed i vækst. En virksomhed med målsætningen om kontinuerligt at udbygge kerneforretningen for at være på forkant med de nyeste tiltag, der tilgodeser dine ønsker og forventninger. I samarbejde med os får du én indgang til effektive løsninger og kundeoplevelser indenfor shipping, logistik, chartering og services til cruiseindustrien. 

Læs mere om den nye SDK gruppe

7.100
agency anløb håndteret I 2017/18.
Vi tilbyder agency service 24/365.

117.000 m2
multi terminaler strategisk placeret i Danmark og Sverige

23 kontorer
Vi er en af Skandinaviens førende shipping- og logistikvirksomheder med egne kontorer i Europa