Velkommen til SDK

Én indgang til en effektiv løsning inden for shipping, logistik, chartering og services til cruiseindustrien

Se film

SDK

Shipping

Læs om Shipping
SDK

Chartering

Læs om Chartering
SDK

Cruise

Læs om Cruise
SDK

Logistics

Læs om Logistics

De seneste

Nyheder og historier

INFO
Den danskejede shipping- og logistikvirksomhed SDK FREJA tager første spadestik og sætter ESG-agendaen med blandt andet klimaaftryk og mennesker på dagsordenen i selskabets første samlede bæredygtighedsrapport siden fusionen mellem SDK og FREJA i 2021.
INFO
Til trods for et år præget af pressede forsyningskæder samt opgaven med at skulle integrere to virksomheder til én, har danske SDK FREJA leveret sit bedste regnskab nogensinde. Med en omsætning på over DKK 6 milliarder og et overskud før skat (EBT) på DKK 244 millioner, hvilket er knap en firedobling sammenlignet med året før.


Velkommen

Kontakt os

Klik og find dit lokale kontor i Skandinavien. Vi er altid klar til at hjælpe!

Find dit lokale kontor

Som en del af USTC hjælper vi dig i hele verden

“Som en del af USTC koncernen møder du os i en konstellation, der giver dig favorable fordele og nye muligheder. Via vores omfattende globale netværk garanterer vi service, support og rådgivning tilpasset internationale konventioner, imens du bliver mødt af nærheden i den lokale relation. I et samarbejde med SDK behøver du således kun én samarbejdspartner.”

Læs mere på USTC.dk

Lokalt forankret
Regionalt setup
Globalt netværk

SDK er en dynamisk virksomhed i vækst. En virksomhed med målsætningen om kontinuerligt at udbygge kerneforretningen for at være på forkant med de nyeste tiltag, der tilgodeser dine ønsker og forventninger. I samarbejde med os får du én indgang til effektive løsninger og kundeoplevelser indenfor shipping, logistik, chartering og services til cruiseindustrien. 

Læs mere om den nye SDK gruppe

7.200
agency anløb håndteret i 2018/19.
Vi tilbyder agency service 24/365.

117.000 m2
multi terminaler strategisk placeret i Danmark og Sverige

26 kontorer
Vi er en af Skandinaviens førende shipping- og logistikvirksomheder med egne kontorer i Europa